Ervaringen

Naast specifieke informatie over de paardenmelk, onze visie, verkooppunten en producten is het natuurlijk interessant om te weten wat nu daadwerkelijk de ervaring is van gebruikers van paardenmelk. Onderstaand vind je reviews van klanten die paardenmelk en/of de paardenmelk producten hebben gebruikt.

Heb jij ook een ervaring met paardenmelk? Wij zouden het heel fijn vinden als je deze met ons wilt delen. Door het delen van ervaringen kunnen we andere weer een stapje verder helpen!

'Samen komen we verder!'

ZEELAND  -  Paardenmelkerij Orchid's / Carla v Laar   FOTO HENK VISSCHER 20-06-2006
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Paardenmelk
Average rating:  
 3 reviews
by Matthe on Paardenmelk
Drinken van paardenmelk

Ik haal al 15 jaar paardenmelk bij Paardenmelkerij Lemmers in Dreumel,
dit tot volle tevredenheid van mij. Omdat ik vage klachten had en verminderde werking van mijn nieren, onregelmatige stoel gang, en huidklachten. Ik heb gemerkt heb dat het een verbeterde werking heeft op mijn darmflora, nieren en mijn huidklachten.

Mijn weerstand is duidelijk verbeterd door het drinken van een glas paardenmelk Per dag, bang voor de griep of andere besmettingen nou nee mijn weerstand is optimaal. Natuurlijk neem ik nu met de Corona besmetting wel alle aanbevelingen in acht, maar toch geeft het mij een goed gevoel.

Dit wilde ik even kwijt , met vriendelijke groet Matthe.

by Robin on Paardenmelk
Paardenmelk voor mijn zoontje

Sinds enkele maanden krijgt onze zoon in plaats van de normale Nutricia (koemelk)flesvoeding, paardenmelk. Dit op advies van kennissen die dit hun zoon jaren geleden ook hebben gegeven.
Onze zoon heeft 4x in het ziekenhuis gelegen met ernstige luchtweg problemen en eczeem. Omdat vernevelen en de standaard inhalators niets tot nauwelijks iets betekenden voor ons zoontje (nu 1.5 jaar oud) zijn wij overgestapt op paardenmelk en andere homeopatische middelen. Hij heeft nu al 5 maanden niet meer in het ziekenhuis gelegen, geen eczeem meer en sterk verminderde luchtwegklachten. Wij zweren erbij en stappen bij een eventueel volgend kindje gelijk na de borstvoeding over op paardenmelk.

by Loes van Gennip on Paardenmelk
Muscle Spierbalsem

Ik heb een positieve ervaring met het gebruik van de Muscle spierbalsem gemaakt van paardenmelk. Een tijdje had ik last van stijve schouders en nek door het vele werken achter de laptop. De spierbalsem deed duidelijk zijn werk, want deze verwarmde en verlichtte de pijn!